Naast toepassingen bij universele sportvloersystemen zijn de know how en de hoogwaardige materialen uit de sportvloerenbranche ook zeker voor andere doeleinden geschikt en worden derhalve veelvuldig toegepast.

Speelzalen
De naadloze valdempende PU vloeren zijn bij uitstek geschikt voor spel- en speelokalen in kleutersscholen, peuterspeelzalen en kinderopvang. Hygiënisch te onderhouden oppervlak gesloten vloersystemen welke voorzien van enige kleur voor een veilige en plezierige speelomgeving zorgen.

Fun Centers
Bestaande hallen, zalen en accommodaties worden omgebouwd tot trendy thema- en adventurecenters met multifunctioneel gebruik van de vloer waarbij decoratieve thema’s en kleurige routing op de vloer voor de juiste sfeer of het volgen van een circuit zorgen.

Rolsporten en activiteiten
Polyurethaan vloeren al of niet versterkt met glasweefselmat voorzien van een meer of minder dempende rubber onderbouw kunnen worden gebruikt bij zogenaamd rollend gebruik. Skaten, rollerhockey, rolstoelsporten, fietsvoetbal, verkeers- en skelterroutes het kan allemaal.

Therapie en studio
Dempende vloersystemen waarbij een scala van kleur- en combinatiemogelijkheden toepassing in elk interieur mogelijk maken.

Naadloze harde of dempende vloersystemen welke in onderzoek- en behandelkamer, oefenruimte en studio borg staan voor hygiëne, onderhoudsgemak en functionaliteit.