Eigenschappen als onderhoudsvriendelijk, multifunctionaliteit en lange levensduur zijn de belangrijkste argumenten voor de keuze van een kunststof tennis- en sportvloer.

Wereldwijd gezien is het gebruik van acrylaat en polyurethaan als belangrijkste grondstoffen meer regel als uitzondering, vrijwel alle internationale toernooien worden gespeeld op deze baansoorten. In Nederland en de ons omringende landen blijken van tapijt voorziene tennisbanen nog steeds veruit het meest gebruikt.

Financieel gezien is de keuze voor een kunststof tennisbaan positief te onderbouwen. Deze baansoorten zijn immers gemakkelijker te renoveren (refacing) waardoor ondanks een veelal hogere begininvestering de sportvloer door de ongekend lange levensduur een lagere jaarlijkse kostprijs laat zien.

Doordat dit type naadloze vloersystemen vrij gemakkelijk zijn te onderhouden en te repareren zijn ook de multifunctionele toepassingen ruimschoots aanwezig.

Grand Slam Prestige

Met de Grand Slam Prestige is na jarenlange ontwikkeling en veelvuldig testen een professionele kunststof tennisvloer verkregen.
Opgebouwd uit de beste polyurethaan grondstoffen voorzien van een speciale gestructureerde toplaag voldoet dit vloersysteem aan de hoogste normen in het internationale tennis.

Court Superieur

Een tennisvloer met superieure speleigenschappen voor elk spelniveau, qua demping, beweging- en spelcomfort een onovertroffen systeem terwijl de rubber opbouw ook nog zorgt voor een prettig dempend omgevingsgeluid.

EasiClay

Een kunststof systeem bestaande uit een vezelversterkte mat voorzien van antislipcoating geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik. Een comfortabele baanssoort met een onderhoudsvriendelijk karakter toepasbaar op vrijwel elke bestaande of nieuwe onderbouw.

Het beste systeem voor totale renovatie van bestaande (MATECO) tennisvloeren. Het Easiclay systeem wordt afgestrooid met rubbergranulaat voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens het spel.

Tennisfloor

De tennisfloor is een volledig kunststof tennis/sportvloer bestaande uit een 4tal types waarbij een goede keuze voornamelijk zal worden bepaald door de verschillende laagopbouw aangepast aan de huidige ondervloersituatie.

De toplaagafwerking kan daarbij als het gaat om de stroefheid worden aangepast aan de sporteigenlijke toepassingen van de vloer.