De meeste voorkomende puntelastische sportvloersystemen worden hier omschreven. Naast deze systemen zijn ook andere puntelastische sportvloersystemen zoals o.m. 4+2/10+3/12+3 en de spikebestendige Marathon® leverbaar.

Volledige technische beschrijving is op aanvraag beschikbaar.

TMK I

Een universele sportvloer van een zeer hoge kwaliteit bij uitstek geschikt voor gymnastiekaccommodaties en schoolsport . Op een 7 mm dikke granulaatmat van het type Regupol ® wordt een 2 mm dikke gietlaag van polyurethaan naadloos aangebracht welke wordt afgewerkt met een matte sportcoating en eventuele belijning.

De in totaal 9 mm dikke sportvloer is in diverse kleuren leverbaar, heeft optimale sporttechnische eigenschappen is duurzaam in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De levensduur is gemiddeld 30 jaar, een toplaagvernieuwing is mogelijk. Dit sportvloersysteem is NOC*NSFgoedgekeurd in klasse 3

TMK II

Een comfortabele en universele sportvloer voor gymnastieklokalen, sportzalen en sporthallen met optimale sporttechnische eigenschappen. Op een 9 mm dikke granulaatmat van het type Regupol ® wordt een 2 mm dikke gietlaag van polyurethaan naadloos aangebracht welke wordt afgewerkt met een matte sportcoating en eventuele belijning.

De in totaal 11 mm dikke sportvloer is in diverse kleuren leverbaar, heeft optimale sporttechnische eigenschappen is duurzaam in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De levensduur is gemiddeld 30 jaar, een toplaagvernieuwing is mogelijk. Dit sportvloersysteem is NOC*NSF goedgekeurd in klasse 2

TMK III

Een comfortabele, universele en sterke sportvloer voor gymnastieklokalen, sportzalen en sporthallen met optimale sporttechnische eigenschappen en veelvuldig multifunctioneel gebruik.

Op een 9 mm dikke granulaatmat van het type Regupol ® wordt een met glasweefselmat versterkte 2 mm dikke gietlaag van polyurethaan naadloos aangebracht welke wordt afgewerkt met een matte sportcoating en eventuele belijning. De ruim 11 mm dikke sportvloer is in diverse kleuren leverbaar, heeft optimale sporttechnische eigenschappen is duurzaam in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De levensduur is gemiddeld 30 jaar, een toplaagvernieuwing is mogelijk. Dit sportvloersysteem is NOC*NSFgoedgekeurd in klasse 2

TMK TS

Een comfortabele universele sportvloer met een toplaag structuur waardoor dit sportvloersysteem naast universeel sportgebruik ook geschikt is voor tennis. Op een 5 of 7 mm dikke granulaatmat van het type Regupol ® wordt een 2 mm dikke gietlaag van polyurethaan naadloos aangebracht welke wordt afgewerkt met een matte structuur sportcoating en eventuele belijning. De sportvloer is in diverse kleuren leverbaar, heeft optimale sporttechnische eigenschappen is duurzaam in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De levensduur is gemiddeld 30 jaar, een toplaagvernieuwing is mogelijk.