Bij zowel de recreatieve als de professionele sport, de kinder- en schoolsport is de sportvloer veruit het meest gebruikte onderdeel van de activiteiten. Het is dan ook logisch dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan de sportvloer.

Waar bij gebruik door kinderen de veiligheid, bewegingsvrijheid en hygiëne voorop staan is de vloer bij professionele sportactiviteiten basis voor topprestaties. De grote groep recreatieve sporters vullen de behoefte van een vloer met goede sporttechnische eigenschappen verder aan.

Krachtabsorptie, glijgedrag, balstuitvermogen zijn de belangrijkste functionele eigenschappen van de sportvloer. Het blessurepreventieve en hygiënische karakter van de vloer is een volgend aspect. Economische eigenschappen als onderhoudsgemak, slijtvastheid en renovatiemogelijkheden zullen daarbij zeker niet minder belangrijk zijn.

Binnen de diversiteit van systemen is voor elke doelgroep tot en met multifunctioneel gebruik bij ons de juiste sportvloer beschikbaar.

Tempomark Tennis en Sport is met jarenlange ervaring in deze branche, deskundige adviseurs, goedkeuring van systemen, gebruik van hoogwaardige producten en vakkundige installateurs de juiste partner als het gaat om sportvloeren. Verdere en specifieke informatie even als beleidsmatige argumenten bij de juiste keuze verkrijgt u vrijblijvend bij een van onze adviseurs.